keskiviikko 6. tammikuuta 2016

NYX Korostus- ja varjostusväripaletti

Hei ja hyvää loppiaista kaikille. Ulkona on kylmä. Todella kylmä. Onneksi ei tarvitse mennä ulos.
   Tämän päivän aiheena on NYX:n korostus- ja varjostuväripaletti. Ostin tämän jo viime vuoden puolella, mutta tänään se saa kunniaa täällä blogissa. Tahdoin paletin heti kun sen ensimmäisen kerran näin jollain ulkomaalaisella youtubettajalla. Se oli pakko saada, mutta suomeen nämä tulivat myyntiin aika vuoden lopulla? Voin olla väärässäkin. Sitten kun ne tulivat myyntiin muutamille eri netti sivuille, niin huomasin tuon hinnan ja ajattelin että seriosly?! No okei eihän se 45€ niin paljon ole, kun miettii, että tässä on kuusi eri sävyä, mutta kuitenkin. Päädyin sitten selailemaan feeluniquen sivuja, ja huomasin että tämä oli siellä vain noin 25€. Yes, heti lähti tilaukseen. Piti kirjoittaa vaan lyhyesti tämä ostamis tarina, mutta pitkäksihän se venähti.
Siinä alkuun vähän kuvia pakkauksesta. Itse pidän siitä. Värit näkyy hyvin ja pakkaus on myös selkeä. Takana tosiaan on tietojen lisäksi näkyvissä kaikki sävyjen nimet. Pakkaus ei paina paljoa joten matkoillekin on hyvä ottaa mukaan, vaikka onhan tuo aika iso.
Korostus sävyt vasemmalta oikealle: Ice queen, Soft ligth, Cream, Nectar.
Varjostus sävyt vasemmalta oikealle: Tan, Toffee, Sculpt, Hollow.
Siinä ne korostuvärit. Todella huonosti näkyvät kylläkin.  Alemmassa kuvassa sävyt ovat siis vas-> oik. Ice queen, Soft ligth, Cream ja Nectar. Ylemmässä kuvassa sävyt ovat juuri päinvastakkain     Eniten näistä korostusväreistä käytän oikeastaa kolmea ensimmäistä eli Ice queen, Soft light ja Cream. En niinkään käytä Nectaria.
  Soft ligthiä ja Creamia käytän silmien alla. Soft lightiä enemmän. Se toimii omasta mielestä paremmin kirkastamaan silmäalusaluetta kuin tuo keltaisempi Cream. Johtunee varmaan kalpeasta ihostani. Ice queeniä käytä aina poskiluulla korostukseen. Se on kaunis valkoinen korostusväri. Näyttää kauniilta, kun valo osuu siihen. Nectar on shamppanjan sävyinen korostusväri. En vaan oikeen ole käyttänyt sitä. En tiedä miksi, koska se on kaunis sävy sekin.
Varjostusvärit.Ylemmissä kuvassa, vasemmalla on Hallow ja oikealla Tan, kun taas alemmassa kuvassa ne on toisin päin. Eli Vasemmalta oikealle: Tan, Toffee, Sculpt ja Hallow.
   Näistä korostusten tekoon käytän kahta keskimmäistä, eli Toffee ja Sculpt. Sculpt yksinään näyttää vähän harmaalta kasvoilla, mutta kun siihen sekoittaa vähän Toffeeta joka on hieman lämpimäpi sävy, niin silloin se näyttää kavoilla hyvältä. Paletista Tan ja Hallow ovat lämpimimpiä. Hallow on liian tumma itselleni. Tan sävyä käytän aurinkopuuterina.
Yhteenvetona paletti on loistava. Hinta-laatu-suhde kohdillaan. Sävyt on pigmenttisiä ja helppoja levittää. Huonoa tässä paletissa ei mielestäni ole mikään. Suosittelen sen ostamisa kaikille meikeistä kiiinostuneille. Jätän tuohon alas muutaman llinkin mistä sen voi ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti