lauantai 2. tammikuuta 2016

2015 suosikit

Heipsan ja mukavaa alkanutta vuotta 2016. Halusin tehdä menneen vuoden suosikit, mutta en ollut varma teenkö. Sen sijaan että olisin esitellyt meikinpohjustusvoiteen, meikkivoiteen ym, päätin esitellä top 10. Tähän kuuluu meikkejä ja muutama muu kauneustuote. Joten eiköhän aloiteta.
Laitan muuten linkin jokaiseen tuoteesseen. Niistä linkeistä pääsee postaukseen, jossa tuote on saanut maininnan.
Kaikki näistä (meikkivoidetta lukuun ottamatta) on ollut varmasti paljon esillä blogissä, yhtälailla, kuin itselläni käytössä.
Ensimmäiisenä on viimevuoden parhain ostos. Urban Decayn Naked 1paletti. Ei paljon sanottavaa. Tämä kulkee matkoille mukaan. Tässä paletissa ei ole yhtään sävyä, jota en käyttäisi. Tänä vuonna aion kokeilla lisää Naked paletteja ja UD:n merkkiä ylipäätään. Omistin tälle paletille oman postauksenkin, sinne pääsee tästä. Käykäähän kurkkasee. Mutta siis joo, täydellinen paletti.
Toisena Make Up Storen Micronized Compact puuteri. Luultavaasti, ehkä eniten blogissani näkynyt tuote. Kevyt ja väritön puuteri joka auttaa meikkivoidetta pysymään pidempään kasvoilla.  Just love it. Puuterin mainitsin esimerkikse ihan ensimmäisessä postauksessani.
Kolmantena kulmieni pelastus. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Olen vuoden aikana käynyt näitä kaksi läpi. Tai no toinen on juuri loppumaisillaan. Kynässä on parasta tuo pieni kynänpää, kulmaharja ja kynän koostumus. Eli siis kaikki. Tähän asti paras kulmakynä/tuote jota olen kokeillut. Ja jos tuo MUP:n puuteri ei ole eniten mainitun tuote blogissa, niin sitten se on tämä. Brow Wiz:ni on muuten sävyssä caramel, mutta seuraavaksi ostan luultavasti sävyssä medium brown. Kulmakynän mainitsin jo ensimmäisessä postauksessa.
Neljäntenä uusin tulokas. L'oreal True Match meikkivoide. Ostin tämän joskus ehkä joulukuun alussa joten voiko se olla koko vuoden suosikeissa? Voi se olla, koska tämän ostettuani en ole juuri muita meikkivoiteita käyttänyt. Meikkivoide on kevyt, mutta tarpeeksi peittävä. Sävyssä tämä on mulla N. 1 ivory. Tämä meikkivoide on parempi kuin esimerkiksi paljon rakkauatta saanut Chanelin Vitalumiere Aqua. En oikeastaan enää tykkää siitä meikkivoiteesta. Tästä kyllä pidän, tuli jo varmaan selväksi..
Viidentenä huulipuna joka vei sydämmeni. Mac pattiserie. En ole koskaan koko elämäni aikana saanut käytettyä huulipunaa noin paljon. Huulipunan luoti on kuvassa alaspäin, mutta se on ihan naurettavan näköinen, siihen on kaivautunut sellainen kolo :D. Kaikkien aikojen paras nude huulipuna. Käy hyvin kalpeille kasvoille, eikä saa aikaan ns. "washes me off". Eli ei tee huulista sen näköisiä, kun olisi peitevoiteella vetänyt. Nekin nudet on tullut kokeiltua. Voi niitä aikoja.. Huulipuna sai maininnan kesäkuun suosikeissa.
Kuudentena Lancomen Grandiose ripsari. Vaikka nyt olen kuukauden käyttänyt yhtä toista ripsaria, niin kyllä tämä on silti viime vuoden suosikki. Antaa pituutta. Ripsiväreissä en etsi niin paljon tuuheutta vaan pituutta. Ripsarin pakkaus on myös kaunis. Kestää myös hyvin ripsissä. Ripsivärin mainitsin myös kesäkuun suosikeissa.
Seitsämäntenä ja viimeisenä meikkituotteista on Sleekin korostusväripletti sävyssä ligth. Vaikka olen viime kuun käyttänyt toista korostusväripalettia, niin mainitsen silti tämän. Varjostusväri tässä on just eikä melkein ja onhan tuo korostusvärikin kaunis. Levittyy hyvin, eikä näytä likaiselta. On myös kompakti ottaa mukaan, ihan peilinkin ansiosta. Paletin mainitsin mm. huhtikuun suosikeissa.
Kolme ns randomia tuotetta. Kosmetiikkaa nämäkin. En ole blogissani oikeen puhunut muusta kuin meikeistä. Mitä esim. shampoisiin tulee, minulla ei ole suosikkia ja ihonhoitoon. Muinulla on se tietty rutiini ja tietyt tuoteen, ja en jotenkin ajttele niitä suosikkeinä. En tiedä.. Anyway, eiköhän mennä näihin kolmeen viimeiseen, niin saadaan tämäkin pitkä postaus loppuun.
Ensimmäisenä kasvovoide. Biothermin Aquasource päivävoide. Tästä on iltavoidekkin ja se on myös hyvä. Voide kosteuttaa ihoa ja tuntuu viileältä. Se raikastaa kivasti aamuisin. Tämä on kyllä ollut ihonhoidon ykkönen viime vuonna. Tuntuu yleelliseltä iholla. Voin vain suositella. Voide pääsi mukaan toukokuun suosikkeihin.
Toisena Nivean silmämeikin poistoaine. Hyvä kun mikä. Poistaa niin vedenkestävän, kuin vedenkestämättömän silmämeikin. Tämän tuoksu on myös miellyttävä. En käytä tätä ainoastaan silloin jos minulla on paljon meikkiä, vaan ihan silloinkin kun minulla on vain maskaraa ja ehkä vähän luomiväriä. Tämä tuote ei ole saanut mainintaa blogissa tämän muutaman kuukauden hiljaiselon takia.
Viimeisenä mutta tunnetusti ei vähäisimpänä on Klippotektin Argaani öljy. Olen tätä noin vuoden käyttänyt. Laitan tätä aina suihkun jälkeen hieman vielä kosteisiin hiuksiin. Öljy kosteuttaa latvoja ja olen huomannut, että hiuksissani ei ole enää niin paljon kaksihaaraisia. Tämänkin tuoteen mainitsin ihan ensimmäisessä suosikki postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti