tiistai 26. tammikuuta 2016

Käytetyt tuotteet #3

Hei! Siitä on taas aikaa, kun olen "käytetyt tuotteet"-postauksen viimekis tehnyt. En edes tiedä kiinnostaako teitä tämmöiset postaukset. Tuotteita oli sen verran paljon, että ne eivät mahtuneet samaan kuvaan. Sillä ei tuskin ole maata mullistavaa merkitystä.

Ihonhoito:
"Muutama puhdistuspyyhe" :D. Käytän puhdistuspyyhkeitä melkein joka ilta. Nehän eivat kaikkea meikkiä puhdista, mutta viimeistelyyn käytän vielä muuta ainetta.
   Kuvassa vasemmalla on Yves Rocher Serum Vegetal. Sain nämä joskus kaupanpäällisiksi, mutta en rupeaisi näitä ostamaan. Hinta on kuitenkin aika paljon (14,90€) puhdistuspyykeestä, ja eivät nämä mitään ihmeellisiä olleet. Pyyhkeet olivat kosteita, ehkä vähän liiankin. En rupeaisi niin paljon puhdistuspyyheikstä maksamaan, kun halvemmalla saa parempia
   Kolme keskimmäistä on Nivean. Lempparini huomaatte varmaan. Ne on halpoja ja hyviä. Eikai niistä oikeen muutakaan kerottavaa ole. 
    Oikealla Garnier Miceller puhdistusliinat. Nämä ovat niinkuin se Miceller vesi, liina muodossa. Ihan hyviä. Eivät nämäkään mitään erityisiä. Kuitenkin ostaisin varmasti vielä.
   Alhaalla Simple Silmämeikin puhdistusiinat. Nämä ovat itse asiassa viisas keksintö. Puhdistivat hyvin meikit silmistä. Matkalle mukaan myös hyvät, koska silloin ei tarvitse ottaa nestemäistä puhdistusainetta mukaan. voinpa vaikka ostaakkin uuden, sillä lähden käymään ensikuussa pika reissulla Berliinissä :)
Yves Rocheria taas. Nämä ovat finnilaastareita. Taisivat olla viime kerralla myös. En tiedä onko näistä sen suurempaa hyötyä, mutta tämä on kuitenkin sellainen tuote joka on pakko omistaa.. Nämä toimivat kyllä hyvin esim. finnin puristuksen jälkeen jos vuotaa jotain. Kyllä kai nissä on hoitaviakin ainesosia. Tällä hetkellä en näitä kyllä omista, vaikka kyllä pitäisi. Mutta niinkun sanoin, en tiedä onko näistä mitään hyötyä..
    Blackhead Killer. This stuff is amazing! Kyseessä on siis mustapää naamio. Se on mustaa ja levitetään sinne missä mustapäitä on. Omalla kohdalla nenässä. Aineen annetaan vaikuttaa muistaakseni joku 10 min ja sitten se ns. revitään pois. Naamioon tarttuu kaikki epäpuhtaudet. Tuosta pakkauksesta riitti noin 5 kerralle (jos oikeen muistan). Tuote on todella riittoisa. Pakkaus ei ehkä parhaimmasta päästä ole, mutta tuote on hyvä. Suosittelen ehdottomsti.
    Lumene Puhdistusvesi. Otin tämän aina matkoille mukaan. Hyvin puhdisti kasvot. Jätti puhtaan tunteen iholle, eikä kuivattanut. Enpä oikeen tiedä mitä muuta kertoa. Like I said,  Hyvä oli.

Hiukset:
Herbiinan kaksi kuivashampoota. Kummatkin ovat tuuheuttavia, mutta koon lisäksi erona oli tuoksu. Pienempi tuoksui ehkä vähän marjoilta. Isompi taas muistaakseni raikkaalta. Kummatkin hyviä kuivashampoita. Ei ollut liian valkoista kamaa. Antoivat kyllä tuuheutta, täytyy myöntää. Kyllähän noita suosittelee.
   Biozell Muotoilu- ja lämpösuojasuihke. Paras näistä kaikista, vaikka eivät kovin verrttavissa olekkaan. Ainut (minkä olen löytänyt) lämpösuojasuihke, jota voi suihkuttaa kuiviin hiuksiin. Muotoilen/suoristan melkein aina kuivat hiukset. Tällä hetkellä minulla on Biozellin pelkkä lämpösuojasuihke ja tykkään siitäkin. 
    En ole mikään hiuslakka tyyppi. Harvoin sitä käytän, mutta joskus, kun hiukset on vähän hienommin, niin laitan vähän. Mulle matkakokoiset hiuslakat riittää hyvin. L'orealin Elnette on hyvä lakka. Ei haise liian pahalta, eikä tee hiuksista kovia.
    Herbiina Lämpöseerumi. En oikeen tiedä mitä sanoa. En tiedä oliko hyvä vai ei. En oikeen koskaan antanut tälle mahdollisuutta, koska ei vaan tullut käytettyä. Käyn yleensä iltaisin suihkussa, enkä suihkun jälkeen rupea lämpö käsittelemään hiuksiani, niin ei minun tule käytettyä suojasuihkeita, joita suihkutetaan kosteisiin hiuksiin. Niimpä tämä seerumi jäi käyttämättä. Rikoin kyllä tuon pumpunkin, että tuotteen ulos saaminen oli hieman hankalaa.

Huulet:
Kuten tiedätte, ole huulirasva addicti. Onneksi kyyseessä ei ole kovin kallis addiktio. Pyrin kyllä käyttämään mahdollisimman paljon huulipunia ja kiiltoja, sillälailla vähennän huulirasvojen käyttöä.
    Labellon perus huulirasva. Ei lempparini, mutta ei inhokkinikaan. Yleensä ostan tätä, jos tuota Blistexin medilipsiä ei ole saatavilla. Pakkaus on tässä parempi, kuin Blistexissä, sillä joskus tuo Blistex jumittuu, eikä suostu kiertymään enää alas. Siinä sitten yrität levittää sitä huulille, kun puoli huuliasvaa on ulkona. En tiedä ymmärsittekö yhtään mitä selitin. Labello pitää huulilla kosteuden hyvin.
   No nämä Blistexit. Lemmpari huulirasva merkki ever. Nuo ylemmät Medilipsit ovat niin hyviä kuiville huulille. Ne tuoksuvat ihan mentoolille. Raikkaalle siis. Alin on Blistex Calssic Care. Hyvä tuokin, ei vaan niin hyvä, kuin ylemmät. Mielestäni Blistex on oiva merkki kuiville huuille.

Random:
Kaksi randomia. Vasemmalla Oriflame jalkskuoria. Tämä pääsi syyskuun suosikkeihinkin. Auttoi oikeasti kovia kantapäitäni. Teki niistä paljon pehmeämmät. Käytin tätä joka kerta kun olin suihkussa, eli noin 4 kertaa viikossa. Suosittelen niillekkin, joiden kantapäät eivät ole kuin kivet, koska jokaisen on hyvä kuoria jalat.
    Mirame kynsilakanpoistoaine. Pitkä sana. Hyvä poistamaan kynsilakat. Glitter lakka on kyllä haaste poistaa, mutta harvoin edes glitteriä käytän. Pitkäkestoinen aine. Hinta ei paha ollenkaan. Hyviä glitter lakanpoistoaone ehdotuksia voi kyllä jättää jos on.

2 kommenttia:

  1. Saako noita Blackhead Killereitä ihan norm kaupasta vai mistä ostit? :D

    VastaaPoista