tiistai 2. helmikuuta 2016

Makeup Geek

Tiedättekö mitä? postauksien aloittaminen on aina todella haastavaa. En tiedä pitäisikö vain aina mennä suoraan asiaan.

Jos ei kiinnosta muu kuin pelkät sävyt, niin voi suoraan mennä katsomaan ne sävyt alempaa.Tänään esitelen teille jotain todella ihanaa, nimittäin minun Makeup Geekin luomiväripaletin. Makeup Geek on viime vuosina noussut ihan älyttömään suosioon ja kaikki puhuvat merkistä. MG perusti Marlena niminen nainen. En tiedä onko hän ammatiltaan meikkaaja, mutta taitava hän on. Marlenalta löytyy YouTube kanava nimellä Makeup Geek.
Makeup Geekin luomivärit ovat pigmenttisiä ja pehmeitä. Ne ovat myös helppo levittää. Makeup Geekin luomivärit myydään yksittäin(MG omilta sivuilta saa myös valmiita paletteja). Luomiväreissä on magneetit pojhassa, joiden avulla ne voi kiinnittää esim. tuollaiseen Z-palettiin. Z-paletin mukana tuli myös magneetti "läpyskät" joiden avulla palettiin voi kiinnittää muitakin, kuin magneettisia luomivärejä ym..
Sekä luomivärit, että Z-paletin ostin Beautybay.com sivustolta. Yksi tuommoinen "tavallinen luomiväri maksaa 6,60€ ja foiled eyeshadows maksaa 10,60€. Ostin ns. tavallisia luomivärejä kuusi ja noita foiled värejä kolme. Innostuin ja ostin kaikki kerralla. Vaikka yksi luomiväri ei maltaita maksa, niin yhdeksälle luomivärille tuli kyllä hintaa, enemmän kun tahdon myöntää. Plus pitihän minun tuo palettikin ostaa. Paletteja oli eri kokoisia, mutta ostin pienimmän, koska tahdoin ettei palettiin jää yhtään tyhjää aukkoa. Sen verran perfectionisti olen. Nyt kun kuitenkin ajattelen, nii minunhan täytyy ostaa heti isompi paletti seuraavan kerran kun mielin uusia sävyjä.

Makeup Geek luomivärit ovat loistava siitä, että voit itse luoda juuri sellaisen paletin kuin haluat. Sävyjä on mistä valita. On lämpimiä, kylmiä, neutraaleja, värikkäitä, mattoja ymym.. Eli varaa on valita. Itse päädyin aika neutraaleihin sävyihin. Paletista löytyy kylmiä, lämpimiä, mattoja, kimaltavia ja ripaus väriäkin. Paletti on vaan mielestäni niin kaunis, että voisin tuijotella sitä koko ajan :D

Mutta mennäänpä itse sävyihin:
Creme Brulee. Vaalea matta ruskea. Hyvinkin suosittu sävy. Toimii hyvin häivytys sävynä luomivaossa.
Cocoa Bear. Ylempää lämpimämpi ja tummempi matta ruskea. Toimii luomivaossa hyvin, mutta esimerkiksi myös alaluomella tai silmänrajauksena.
Corrupt. Mustaakin mustempi matta musta. Tämä on kaikista mustista luomiväreistä mustin. Intnsiivisen smoky eyen varma tuote. Käy myös silmänrajauksen, kuten tänään käytin.
Ocean Breeze. Syvä kimaltava sininen/vihreä. Kaunis sävy koko luomelle, tai omassa tapauksessa alaluomelle. Siniset luomivärit eivä oikeen sovi minulle kovin hyvin.
Prom Night. Vaalea harmaa/liila. Kimaletta tässäkin, mutta hyvin hillittyä. Kaunis luomiväri koko liikkuvalle luomelle.
Shimma Shimma. Metallinen shampanja. Käy luomivärin lisäksi vaikka korostusvärinä poskipäillä. Todella kaunis sävy.
Charmed. Ripaus oliivia, ripaus taupea, hiitty hopea.. Sivuilta löytyi hyvinkin pitkä kuvaus. Kuvassa      luomiväri ei näytä juuri muulta kuin hopelta, mutta oikeasti se ei ole pelkkä hopea.
Grandstand. Ruusu kultainen. Beautyful. Kaikkihan ne ovat, mutta tässä on sitä jotain. Tollaiset ruusu kutiset värit ovat niin minua.
High Wire. Sini pohjainen hopea. Taas kerran todella kaunis sävy. Kimalletta on, mutta hillitysti. Ajattelin tehdä ystävänpäivä meikin käyttäen mm. tätä ja yhdistää pinkkeihin huuliin. 
Siinä vielä kaikki kaunokaiset oikealta vasemmalle siis Creme Brulee, Cocoa Bear, Corrupt, Ocean Breeze, Prom Nigth, Shimma Shimma, Charmed, Grandstand ja High Wire.
Siinä on silmät tehty vain Makeup Geekin sävyjä käyttäen. Silmissä olen käyttänyt: Creme Brulee, Cocoa Bear, Grandstand ja Shimma Shimma.

Unohdin kirjoittaa, että MG valmistaa muutakin kuin luomivärejä. Valikoimasta löytyy mm. pigmenttejä ja siveltimiä. Ja sitä vielä, että MG ei testata eläimillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti