lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kuulumisia Ranskasta

Hellou ja hellurei. Pitkästä aikaa taas. Harmittaa vähän, kun näin pitkä tauko taas bloggaamiseen tuli. Oma ongelmani.

.
Täällä ranskassa sitä ollaan oltu jo kaksi viikkoa. Vielä olisi kolme jäljellä, että pääsen kotiin. En jaksa millään odottaa. Ei siinä, ettei täällä olisi mukavaa, mutta matkan aikana on tajunnut, että kotia ei vaan voita mikään.



Töistä voisin valittaa oman postauksen verran, mutta taidan jättää väliin ihan teitä ajatellen. Kielimuuri on suurin ongelma. En vaan voi käsittää miten ihmiset täällä eivät osaa englantia. Miksi täytyy ohjelmatkin dupata? En vaan voi käsittää!
Ylipäätään täällä on ihan mukavaa ollut, vaikkakin melkein joka päivä on ollut jotain epäonnea. Se alkoi jo tikkurilasta, jossa myöhästyttiin hkl-vantaa junasta. No eipä siinä, seuraavaa piti odottaa vain 10 min ja lennolle ei ollut mitään kiirettä. Lentokentälle päästiin ja laukkuja jättäessä tajuttiin, että oltiin ostettu liput, joiden hintaan kuului vain käsimatkatavarat. No 30€ meni sitten sinne. Lento oli myöhässän kaverin matkalaukku jäi franfurttiin, ollaan eksytty, pankkiautomaatti imaisi kaverin kortin, rikoin pesukoneen ym. Tältä matkalta riittäisi epäonnisia tapahtumia romaanin verran.
(Kuvassa olevasta ilmeestä älkää välittäkö, minä en ole kuvauksellinen ihminen)
Tällä postauksella ei kyllä ole kovin paljon ideaa, kun aivot lakii jo tässä vaiheessa iltaa pahasti. Huomenna olisi näyttösuunnitelman kirjottelua ja kuntoilua. Kyllä sitä vielä kesäkuntoon päästään. Jos nyt ei tänä vuonna, niin vuonna 2020 viimeistään ;D.
P.S päivitän aina instaan ja snäppiin kuvia täältä, nii seuratkaa mua siellä. instagram ja snapchat: miiaamariaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti