keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Berliinin ostokset

Berliinissä on taas käyty (okei, viikko sitten), ja olihan tuolla mukava taas käydä katuja tallaamassa. Tällä kertaa ostokset jäi aika vähäisiksi. Tässä postauksessa näytän kaikki kosmetiikka tuotteet mitä ostin. Ostinhan minä vaatteitakin, mutta ne jääköön esittelemättä.

Olen jo todella pitkään halunnut tuon Maybellinen 24hr tattoo- voidemmasnen luomivärin sävyssä Metallic Pomegranate, mutta suomesta en ole kyseistä sävyä löytänyt, ja jostain syystä se jäi kesän Berliini reissulla ostamatta. Sävyltään se on tollainen ruosteinen burgundy hillityllä kultaisella kimalteellä (en minä vaan osaa paremmin kuvailla). Hintaa olisikohan ollut 8€?

Vieressä komeilee Kikon luomiväri. Luomivärin nimi on peittynyt magneetin alle, mutta tuollainen ilman kunnollista pakkausta oleva luomiväri. Sävyltäänhän tuo on aika samanlainen, ja ihan tarkoituksella. Nuo kaksi luomiväriä ovat yhdessä täydellisiä. Sävyn nimi oli Infinity. Tämä on ehkä sävyltään vähän kirkkaampi kuin tuo Maybelline. Tämä oli tarjouksessa ehkä jotain 2-4€. En ole varma.
Tähän perään toinenkin juttu Kikolta. Tämä on Dark Circle Tone Eraser. Kaikki mikä lupaa tummien silmänalusten korjaamista, olen heti kokeilemassa. Tällä hetkellä ainut mikä jotenkuten toimii on Lumenelta. Ihan hyvä tämäkin on. Säyltään tämä on 01 Yellow. Eroaa muista korjaavista tuotteistani siinä, että tämä on keltaista. Kaikki muut ovat nimittäin sellaisia lohen pinkkejä. Tämä toimii, mutta ei se niitä paholaisia kokonaan korjaa. Hintaa en millään muista.
Erittäin huono kuva, mutta tuote on hyvä. Taas kerran tuote, jota olen pitkään tahtonut. Kyseesä on Clinique Pop Lip Colour sävyssä Nude Pop. Sävy on nude, ja siinä on hellästi glitteriä. Muistuttaa itse asiassa paljon Mac Patisserie huulipunaa, joka on mun lemppari nude. Tämääkin on siis aika lemppari. Hinta oli jotain 23€.
Tässä tähän väliin nuo värit swatsattuna. Ylin on Kiko, mMybelline ja Clinique.
Olin taas niin haltioissani, kun pääsin Zoevan pisteelle. Valitettavasti tarjolla ei juuri kasvosiveltimiä ollut, mutta tyydyin näihin kahteen luomiväri siveltimeen. Ylempi on 227 Luxe Soft Definer ja alempi 230 Luxe Pencil.
227 on kai aika samanlainen, kuin maailman kuulu Mac 217. Tykään tästä häivyttämisessä. Se on vähän erillainen kuin yleensä häivytyksessä käyttämäni Zoevan 223 sivellin, mutta toimii hyvin pienien luomieni kanssa.
Alempi on siis se 230. En tiedä miten olen elänyt ilman tätä sivellintä. Kynäsivellin, jokin niin loistava keksintö. Käytän tätä varsinkin silmien alla. Molemmat siveltimet ovat kyllä loistavia. Ja ainiin, molemmat maksoivat 9,90€/kpl.
Viimeiseksi Chanel Illuminating Base-meikinpohjustusvoide. Rakastan tätä. Oli pitkä aika, etten käyttänyt meikkivoitten alla mitään, mutta nyt taas käytän. Tämä auttaa meikkivoidettani pysymään pidempää ja myös antaa kauniin hohdon kasvoille. Toisinaan sekoitan tätä meikkivoiteen joukkoon. Tuote tuoksuu myös hyvältä, niinkuin Chanelin tuotteet yleensäkkin. Hinta oli jotain 38€ Tax freestä. Oikeaa hintaa en tiedä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti