sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Suosikki siveltimet: Silmät

Tänään olisi vuorossa toinen osa tuosta suosikki siveltimet sarjasta. Luomivärisiveltimet. Ja oikeastaan kaikki silmämeikin tekoon tarvittavat siveltimet.
Minulla ei nyt niin montaa sivellintä ole, sillä itse pärjäisin noilla kahdella ensimmäisellä siveltimellä, jos olisi pakko.
Häivytyssivellin. Tämä sivellin on siihen paras. Muuhun tätä en oikeen käytäkkään. Sivellin on perhmeä ja häivyttää tuotteen hyvin. Tämä oli myös kesäkuun suosikeissa. Sivellin mielyttää myös silmää. Se on todella yksinkertaisen näköinen, mutta tykkään siitä. Tähän en linkkiä löydä, kun näitä ei taida suomesta saada. Beautybaysta kyllä taitaa löytyä. Hinta taisi kuitenkin olla 9.90€
Luomivärisivellin. Joka kerta kun teen silmämeikin, huomaan käyttäväni tätä luomivärin levitykseen. Koko on aivan loistava, pienille luomilleni. Ei "syö" luomiväriä yhtään. Muuten, tuo toisessapäässä oleva musta juttu, on sieni. Silläkin voi levittää luomiväriä ja yleensä käytän tätä sisänurkassa ja kulmaluulla. Linkkiä en tähänkään löytänyt, mutta omani ostin parisen vuotta sitten anttilasta. Hintaa en valitettavasti muista.
Häivytyssivellin 2. Kuten jo postauksen alussa sanoin pärjäisin noilla edellisillä, jos olisi pakko. Mutta jottei postauksesta tulisi liian lyhyt ajattelin lisätä tähän muutaman siveltimen, jotka ansaitsevat omasta mielestäni maininan. 
Tämä We care icon:n sivellin on hyvä häivytyssivellin tämäkin. Kuten näkyy muoto on vaan vähän erillainen ensimmäiseen verrattuna. Häityttää kuitenkin melkein yhtä hyvin. Lättämäisyytensä ansiosta, joissain tilanteissa häivyttää vielä paremmin. Vaikka omistankin yhden WCI:n siveltimen, niin kaikki mitä olen nähnyt kaupassa, ovat todella ihan värisiä. En löytänyt netistä juuri tämän väristä sivellintä, mutta olen aika varma, että tuo linkin sivellin on sama. Hinta on 7,90€
Luomivärisivellin. Tätä RT:n sivellintä käytän melkein aina, kun levitän luomiväriä silmien alle. Mielestäni todella hyvä siihen, tuon kapenevan muotonsa ansiosta. Tykkään käyttää myös sivellintä silloin, kun tahdon tehdä cut crease meikin. Vaikea selittää suomeksi. Mutta siis sellaisen silmämeikin, jossa luomivako on pääosassa. Käytän tätä sivellintä moneen muuhunkin. Sivellin tuli sivellinsetissä, jonka kaikki muutkin siveltimet ovat hyviä. Setin hinta on 25,90€
Kumakarvasivellin. Älkää naurako, mutta sivellin on Disneyn :D. No joo.. Siitä huolimatta ajaa asiansa kulmakarvojen teossa. En käytä joka päivä kulma puueria kulmiin, mutta silloin kun käytän levitän sitä tällä siveltimellä. Joskus käytän tätä myös silmänrajauksien teossa tai kun levitän luomiväriä silmien alle. Sivellin tuli Disneyn sivellin pakkauksessa, kun sain sen joskus vuosia sitten joululahjaksi. Linkkiä en löytänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti