tiistai 6. lokakuuta 2015

Suosikki siveltimet: Kasvot

Tämän postauksen aiheena on vain ja ainoastaan minun suosikki siveltimet. Tai itse asiassa voisin erikseen tehdä postauksen luomiväri siveltimistä+muutamasta muusta suosikki siveltimestä. Joten siis tässä tulee kasvo siveltimet! Btw ostan yleensä siveltimeni pretty.fi:stä.
Tästä kuvasta unohdin RT:n Contour siveltimen, mutta esittelen senkin. Siveltimet tulee "järjestyksessä" eli meikkivoide, puuteri ym.. Laitan myös linkit siveltimiin, jos jotakin kyseinen sivellin kiinnostaa. Kaikkiin en valitettavasti linkkejä löydä, mutta yritän parhaani. Linkitän myös postauksia joissa olen siveltimiä esitellyt.
Meikkivoide. Zoevan 102. Tämä on kyllä minin ehdoton suosikki sivellin meikkivoiteelle. Ainakin tällä hetkellä. Minulla vaihtuu aina sillon tällöin suosikit, mutta tämä on ollut kyllä aika suosikki siitä lähtien, kun tämän hommasin. Hyvän tuntuinen kädessä. Painaakin jonkin verran. Se saa aina tuotteen kuin tuotteen tuntumaan hieman enemmän kalliimmalta. Levittää meikkivoiteen hyvin ja tasaisesti. Sivellin on syntteettistä karvaa. Siveltimen mainitsin myös kesäkuun suosikeissa. Linkkiä tähän en oikeen löytänyt, koska omani ostin Saksasta. Luulisin kuitenkin, että Zoevan omilta sivuilta löytyy. Hinta olisikohan ollut 12.90€
Puuteri. Peiteaineen kanssa en yleensä käytä sivellintä, joten vuorossa on siis puuteri sivellin RT:ltä. Käytän tätä myös aurinkopuuterin kanssa. Levittää tuotteen hyvin. Eniten tykkään tässä tämän koosta ja onhan tämä pehmeä + sivellin on pinkki. Tämäkin sivellin on synteettistä. Synteettisten siveltimien kanssa voi käyttää niin voidemmaisia kuin puuterimaisia tuotteita. Siveltimen mainitsin myös ainakin toukokuun suosikeissa Tämä sivellin tulee pakkauksessa kahden muun siveltimen kanssa. Omani ostin Iisalmessa olevasta Hymyin kauneushoitolasta, mutta kaikki muut RT:n siveltimet olen tilannut netistä. Tämän voi siis tilata täältä. Hinta on 27.90, mutta näyttäisi olevan tarjouksessa tällä hetkellä :)
Puuteri/korostus. Tätä sivellintä käytän yleensä puuterin kanssa silmien alla, mutta myös toisinaan korostus värin kanssa. Sivellin on sopivan kokoinen kumpaankin tarkoitukseen. Olen myös kättänyt tätä joskus peite aineen kanssa, mutta tuota alempaa sivellintä suosin siihen enemmän. Edelleen sivellin on syntettistä. Sivellin tuli setissä, jota ei kyllä enää myydä, mutta sitä saa yksittäin ostettuna. Varsi vaan ei ole tuollainen metallinen pinkki. Tekisi mieli ostaa toinen tällainen, koska tykkään tästä niin kovasti Siveltimen voi ostaa täältä. Hintaa on 11.90€, mutta näyttäisi tämäkin olevan tarjouksessa. Muuten tässä postauksessa pika esittelin tämän ja tuon alimman siveltimen.
Varjostussivellin. Nimensäkkin mukaisesti tällä siveltimellä teen varjostukset, mutta levitän tällä joskus myös peiteaineen. Tykkään tästä kummassakin tarkoituksessa. Sivellin on muodoltaan juuri sellainen, että sopii hyvin poskien alle (ei nyt siis alle, mutta you know..) ja peiteaineen kanssa. Peiteainetta levitän yleensä pyörivin liikkein. Olen käyttänyt tätä myös silmien alla puuterin kanssa. Siinäkin tarkoituksessa tykkään. RT:n siveltimet ovat kyllä kaikki ihanan pehmeitä. Sivellin tuli setissä. Setin hinta 29.90€, mutta again pretty.fissä se on tarjouksessa.
Poskipunasivellin. Luulisin ainakin että on. Siveltimestä en osaa paljoa sanoa. En ole edes merkistä kovin tietoinen. Löysin tämän vain jostain kaupasta, enkä sen koommin ole merkkiin törmännyt. Muistan sen, että todella halpa oli. Kuitenkin tykkään ihan tosi paljon. En osaa sanoa mistä nuo harjakset ovat. Hieman viistomainen harjaspää tekee mielestäni poskipuanan levittämisestä helppoa. Linkkiä en luonnollisestikkaan tähän löydä mistään :(
Viuhkasivellin. Viimeisimpänä tässä kategoriassa on RT:n viuhkasivellin. Tätä ei ole tiettäkseni enää saatavilla, koska kyseinen setti oli Limited edition (mikähän sana tuo on suomeksi? :D). Sivellintä käytän korostukisen tekemiseen. Mielestäni täydellinen siihen hommaan. Harmi kun näitä ei ainakaan vielä saa yksittäin. Muuten kyllä suosittelisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti