maanantai 20. heinäkuuta 2015

Top 10 drugstore meikit

Tämän postauksen aiheena on mun top 10 "drugstore" meikit. Eli siis top 10 niistä tuotteista jotka luokitelaan "halpoihin" meikkeihin. Suomessahan ei mikään ole halpaa, mutta ideanhan te ehkä ymmärsitte, right?
Tuolta "drugstoresta" löytyy joitain aika loistaviakin juttuja, kuten nämä tässä kuvassa olevat. Olisi pitänyt kuvata tähän vielä meikkivoide ja pohjustusvoide, mutta olkoot.
Luomiväreistä löytyy mm. tämä paletti. Hyvä vaihtoehto Naked paletille. Ei ihan yhtä laadukas, mutta melkein. Tämän paletin olen jo muutamaan kertaan täällä maininnut. Tämän paletin lisäksi noita taitaa olla vielä kaksi vaiko kolme eri sävyistä palettia, plus pienenmpiä matka paletteja. Hintaa näillä 12 sävyn paletilla taitaa olla vajaa 13€, eli ei paha.
    Voidemmaiset luomivärit ovat hyviä tällä halvalla puolella, eikä välttämättä tarvitse voidemaisesta luomiväristä pulittaa yli 30€ jos ei halua. Nämä kaksi ovat Maybellinen. Omistan näitä neljä, mutta nämä kaksi Pink gold (vas.) ja Chocolate suede (oik.) ovat lempparini. Helppo levittää ja pysyy pitkään luomilla. Voi käyttää yksistään tai luomivärin pohjustuksena. Näiden hintaa en muista, mutta olisikohan nuo jotain 8€ pintaan?
Kaksi ylimmäistä Maybellinen ja kolme alimmaista w7-paletista.
Vähän jotain kasvoillekkin. Kauniita korostuspuutereita ei kovin montaa "drugstoresta" löydy. Tämä on kuitenkin mielestäni kaunis sävy ja onhan tuo itse puuterikin kaunis. Kyseessä on siis We care iconin korostuspuuteri (vas.) sävyssä 1 perfect nude. Antaa poskipäille kauniin hohdon. Hintaa on jotain 8-9€. Yleensä korostuspuuterien lähtöhinta kun on 20€ ylöspäin.
    Keskeltä löytyy mun ihan lemppari puuteri. L'orealin infallible puuteri sävyssä 123 Warm vanilla. Pehmeä puuteri sanoisinko. Auttaa meikkivoidetta hyvin kiinnittymään kasvoihin. Hintaa tällä taisi olla 9€, mutta ostin tämän saksasta viime kesänä. Suomessa hinta olisi varmaan joku 13€ ylöspäin, jos näitä suomesta saisi, tai en ainakaan näihin täällä vielä ole törmännyt.
    Oikealla on sitten korostuspaletti joka on toinen juttu mitä ei oikeen 20€ paremmalta puolelta meinaa löytyä. Tämä on   Sleekin säyvyssä light. Tässä paletissa ei ole hyvää vaan tuo varjostuspuuteri vaan myös tuo kaunis korostuspuuteri. Pakkaus on kompakti ja hintaa tällä on joku 12€. En löytänyt tätä enää pretty:n sivulta joten en hintaa voi tarkistaa.

Poskipunat ovat sellainen juttu, mitä "halvat" meikkimerkit osaa tehdä. Tiedämmehän me kaikki macit ja narsit, mutta kyllä halvallakin hyvää saa. Kuten nämä/tämä Max factorin creme puff poskipuna. Omistan näitä vaan yhden, mutta Seductive pink on ostoslistalla seuraavana. Tämä on sävyssä Lovely pink, minkä varmaan moni jo arvasikin. Puhun tästä poskipunasta paljon. Antaa kauniin hehkun kasvoille. Hintaa taitaa olla joku 14€.
Kulmat. Olen aika Anastasia tyttö, mutta joskus on kiva kokeilla uusia asioita. Niinkun tämä Nyx kulmakarva väri. Muistuttaa Dip brow pomadea. Pakkaus on vaan erilainen, mutta mielestäni on hyvä halvempi vaihtoehto. Tämä kun on yli puolet halvempi. Hinnaltaan n. 12€. Kestää hyvin kulmissa ja tarkoitan oikeasti, että HYVIN. Sävy on Chocolate. Kulmissa on väriä vielä seuraavanakin päivänä :D
    Maybelline kulmakarva geeli on kyllä yksi parhaimpia joita olen kokeillut. Vaikka harja hieman hämmästyttä, niin tuote on kyllä erittäin hyvä. Antaa vähän väriä ja tietysti kestoa kulmiin.Sävy Medium brown.
Huulipunat. Rakastan huulipunia ja on kivaa, että niihin ei tarvitse omaisuutta käyttää, kun hyviäkin löytää kohtuu hintaan. Rakastan macin huulipuniani, mutta erityisesti näitä kahta rakastan melkein yhtä paljon. Ylhällä Nyx matta kokoelman Aria. Kaunis! Kuten edellinenkin nyx:n tuote tämäkin pysyy huulissa hyvin, ehkä liiankin. Asiaan tosin ei vaikuta merkki vaan juurikin se, että tämä on matta huulipuna. Aika työläs levittää, mutta kun sen on hyvin huuliin saanut, niin siinä se sitten pysyy. On myös aika hyvä vaihtoehto macin Rabelille, joka on yksi lempi huulipunistani.
    Huulipunakyniä en tuolta kalliimmalta puolelta omista kuin Make up storelta. Tai senkin hinta on joku 16-17€ joten jokainen päättäkööt, onko se halpa vai kallis. Kuitenkin tämä Max factorin huulipunakynä on paras niisä "halvoista" joita omistan. Väri pysyy hyvin. Kuivuu mataksi, mutta samaan aikaa kiiltäväksi. Voi olla aika kuivan tuntuinen huullilla, mutta ei silti tunnu häiritsevältä. Sävy on Vibrant pink ja enemmän näitä tahdon tulevaisuudessa hommata. Hintaa en muista yhtään. Luulen kuitenkin, että on jotain 10€ seutuun.
Ylhäällä Aria ja alhaalla Vibrant pink.

Tässä nämä nyt ovat. Löytyykö teiltä samoja suosikkeja? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti