torstai 2. heinäkuuta 2015

Kuulumisia

Voi että.. Siitä vierähti aikaa kun viimeksi tämän sivun avasin. No täällä taas ollaan. Mutta mitäs mulle kuuluu, ihan hyvää. Tässä kuulumisien merkeissä vähän saatte muokkaamattomi kuvia mun tähän asitisesta lomasta, joten toivottavasti tykkäätte.
Jäätelöä ei ihme kyllä ole tullut hirveämmin syötyä.
(okei tää on muokattu, mutta muokkasin tän instaan, ja poistin alkuperäisen). Tällä lomalla ei ihmeempiä oo tapahtunut, matkasin Berliiniin viideksi päiväksi. Oli ihana ola taas siellä.


Aaah, ihastuin Vapiaanon ruokiin.<3 Harmi vaan että lähin Vapiaano taitaa olla n. 400 km päässä. On kyllä tullut syötyä ulkona tänä kesänä enemmän kuin kosaan.

mitäs muuta.. No yksi päivä, tai pikemminkin aamu alkoi vähän hektisesti. Mötley Cruehan ilmoitti tulevansa Suomeen vielä viimeisä kertaa, ja vielä syntymäpäivänäni. No kuitenkin liput tulivt myyntiin kello 9.00. No havahduin siinä joskus 9.06, kun äiti lähti jonnekkin. Avasin heti lippupalvelun ja jotenkin ajattelin että saan hyvät liput. No kylähän mä liput sain en vaan niin hyviä. Permanto paikat ja hyvät alakatsomo paikat oli myyty loppuun hyvinkin lyhyessä ajassa. No onnistuin kuitenkin saamaan alakatsomo paikat, ja kiitollnen kai siitä ptäisi olla ja olenkin, kuitenkin..
Astetta jännemmäksi sen lippujen oston kuitenkin teki sen, että niiden maksussa ilmeni ongelimia, mutta onneksi äiti pelasti ja nyt vaan oottelemaan marraskuun 18. päivää.
Nyt vaan pitää nauttia viimeisestä kokonaisesta loma kuusta. En ole kouluun palaamassa innolla, mutta minkäs teet kun se on yksi velvollisuuksista. Onneksi kuitenkn on vielä aikaa, joten ei puhuta koulusta sen enenpää.

Kuukauden kohokohta varmasti oli tuo Saksan matka. Shoppailusta ole saanut ihan jopa nauttia. Voisi tottua kyllä. Siinä osa saksan tuomisista.


Tämän söpöliinin olisin voinut oottaa tuolta eläintarhasti ihan koti suomeen.
Tähän Chailatteen on hyvä lopettaa. Kuvat eivät muuten ole tietyssä järjestyksessä, Toivottavasti tästä postauksesta sai jotain tolkkua ja että teille kuuluu hyvää kaikkein tärkeimäpänä. Palaillaan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti