tiistai 12. toukokuuta 2015

Disapointing products nro 1.

Long time no see! Yleensä en pety tuotteisiin mitä koitan. Joskus kuitenkin niin tapahtuu. Näihinkään kaikkiin en ole syvästi pettynyt, mutta olen odottanut niiltä enemmän.
Aloitetaan. Elikkäs siinäpäs ne, kaksi sivellintäkin pääsi mukaan.
Silmät. Vasemmassa kulmassa on Seppälän valkoinen silmänrajauskynä. Totta puhuen en oikeen tiedä mitä ajattelin tätä ostaessani, mutta odotuksia minulla ei ollut. Silti petyin. Ajattelin kai, että kun on niin halpa niin miksi ei. Väriä kyllä tulee, mutta se häviää saman tien pois. Minulla on tässä toinenkin Seppälän kynä, Tuo violetti oikeassa kulmassa. Sekin on huono. Tästä mallista ei tule edes väriä.Käteen saan siitä väri, mutta heti kun vesirajalle yritän väriä laittaa, sieltä ei tule mitään.
    Hopeinen Rimmelin luomiväri sävy Mersury Silver. Tuote on sinällään outo. Tämä antaa kyllä väriä, mutta ei kovin hyvin ja se pakkautuu päivän aikan luomvakoon (en ole kokeillut pohjustksen kanssa).  Ja sitten kun laitan puuteri luomiväriä päälle, se rupee varisemaan. Pidän kyllä väristä ja ideasta, mutta minulla ei vain toimi.
    Toinenkin juttu Rimmeliltä. Heidän Glam eyes-luomiväri sävyssä Pink Crush. Tamä kyllä toimii ihan hyvin ja väri on kaunis, mutta Rimmeliltä löytyy paljon parempi laatuisia tuotteita. Mutta kuten totesin, väri on kaunis ja siinä on kivasti kimalletta. Ei kyllä ihan joka päiväinen luomiväri :D
Siinä kaikki kädessäni.
Näihin en ole ns. pettynyt, en vain ole löytäny niille käyttötarkoitusta. Musta sivellin on Ebelin merkkinen. Ostin sen ja ajattelin että voisi toimia meikkivoiteen kanssa. No eipä toimi. Sivellin on mielestäni siihen tarkoitukseen liian kova. Paketissa luki että tämä on peitevoiteelle, mutta ei se siihenkään käy. Tämä voisi toimia vaikka voidemmaisen poskipunan kanssa.
    Ecotoolsin CC-voide sivellin. Taas ajatteln tätä meikkivoiteen levitykseen, mutta en vain pidä tästä. Vaikka se onkin nimeltään cc-voide sivellin ajattelin että se voisi toimia hyvin Vitaluimere aquan kaltaisen kevyen meikkivoiteen kanssa. Mutta ei. Tämä on ihana sivellin muuten. Harjakset (mitkä lie) ovat valkoiset ja varsi bambua. Kaunis sivellin, mutta ei vain käyttöä. Toivottavasti joskus löytyisi tällekkin tehtävä!
Eos- huulirasva. Muistinkin juuri, että tämä oli jo käyetyt tuotteet- postauksessa jossa kerroin siitä, että tämä on mielestäni yliarvostettu huulirasva. En taida tästä sen enempää kirjoittaakkaan, mutta jos teistä se mielipide kiinnostaa, niin käyää siitä postauksesta lukemassa.
    Mac pro longwere-peitevoide. En ole pettynyt itse tuotteeseen yhtään. Väriin vain ja pikkuisen pulloon myös. Eli tuote on hyvä,peittää hyvin ja kestää pitkään iholla. Väri vain on liian tumma. Vaikka väri tumma onkin, kuvasta näkyy että sitä on käytetty. Se pitää vaaa niin hyvin levittää, eikä siihen joka aamu ole aikaa. Pullo on kiva, koska se on lasia, mutta pumppu ärsyttää aina silloin kun peitettävää ei ole paljon. Se antaa nimittäin kerralla aina paljon sitä tuotetta, ja yleensä joudun pyyhkimään ylimääräisen peitevärin pois kädeltä. Heti kun menen seuraavan kerran Helsinkiin tai Turkuun, ostan tästä kyllä vaaleamman värin, enkä anna työntekijän siellä auttaa minua, ettei vaan tule liian tummaa taas. No ei, mutta kuitenkin. Sävy on muuten mulla täässä NW20.

Joo-o postausta tuli taas pitkästä aikaa. Kouluakin on enää vaan 8 päivää jäljellä :). Mitäs muuta? No jännittää ainakin vähän kun parin tunnin päästä alkaa Suomi-Venäjä peli. Hienosti on kyllä Suomi pelannut, mutta kyllä se Venäjä peli aina jännittää :D. No se siitä jääkiekosta. Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti