maanantai 27. huhtikuuta 2015

What I carry with me?

Elikkäs pientä postausta siitä mtä kannan mukanani. Itse asiassa näitä kannoin mukanani, kun olin poissa viikonlopun.

This post is about things i carried with me over weekend, when I was away from home.
Laukusta oli ihan mahdotonta saada hyvää kuvaa, joten tähän saatte tyytyä. Laukku on lahja kahdelta kaveriltani, mutta se on alunperin Ginasta. Tykkään siitä, koska se on tilava ja musta.

It was super hard to get good picture of my bag. Bag was gift from my two freinds. I like it, because it's big and black.
Siinä on sekava kuva kaikesta mitä kuljetin mukana.

That was everything what I carried with me.
Otin mukaan kalenterini, kirjan ja penaalin. Kalenteri on asia mitä ilman olisi vaikea elää. Kirjaan kaiken paperi kalenteriin. Kirja on edelleen Slashin elämänkerta. En ole saanut vieläkään aikaiseksi lukea sitä loppuun. 

I took calendar with me, because I write everythign in there. I also took my book and pencilcase.
Otin mandariinin mukaan, koska en ehtinyt syömän aamupalaa. Vesipullo on tavara, mitä ilman en lähe minnekkään. Ja aurinkolasri, jos vaikka aurnko paistaisi. Tuolla matkallaaeni niiitä tarvinnut,

I had mandarin, because I didn't have time to eat breakfast. Water bottle is something what without I don't go anywhere. And I also took sunglasses with me. They are from H&M.
Minulla oli mukana kiharrin ja ponnari. Hiusharja ja kaulakoru. Kiharrin on Remingtonin, harja Tangle Teezer ja kaulakoru on H&M:tä. Rikoin tuon kaulakorun vahingossa ja se on surullista, koska se on yksi lempikoruistani.

I took my Remington curler, hair palstic, Tangle Teezer and necklace from H&M.
I love tha necklace, but I broke it accedentally. I am so sad.
Vimeisimpänä, mukana oli yksi tärkeimmistä, eli mp3. Tässä tapauksessa entinen puhelimeni. Kuulokkeet tottakai. Taitavat olla Sonyn, Lisäksi otin silmälasini mukaan. Ovat Ray-banin ja käsirasvan Oriflamelta. Lomapakkoin oli mukana vaikka sitä ei kuvissa näkynytkään, koska unohdin kuvata sen.

Last but not least, my mp3-player, which is my old phone. And headphones of course. They are from Sony. My glasses are from Ray-ban and handcream from Oriflame. I had my wallet aswell, but I forgot to shoot it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti