keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Mötley Crue

Jatketaan yhdellä lempiaiheellani, eli musiikilla. Viime postauksessa kerroin hieman Avenged Sevenfoldista, yhdestä rakkaimmasta bändistä (kävin muuten lisäämssä sinne yhden erittäin tärkeän kappaleen, jota en voi uskoa unohtaneeni), sekä yleisesti musiikki "historiastani". Tässä postauksessa kerron bändistä jonka musiikkii vaikuttanut elämääni suuresti. Bändi on Mötley Crue. Voisi jopa sanoa että Mötley Crue on minulle pyhä sana :D. On vaikea selittää sitä, miten musiikki on minuun vaikuttanut, mutta se on. Jännä asia sinäänsä, koska onhan kyseessä bändi, jonka ei ihan heti uskoisi koskettavan/vaikuttavan niin suuresti.
Vasemmalta oikealle: Tommy Lee (rummut), Vince Neil (laulu),  Nikki Sixx (basso) ja Mick Mars (kitara)
Kuten en aiemmassakaan postauksessa niin en tässäkään rupea bändistä sen enenpää kirjoittamaan, mutta bändi on siis perustettu 1980 luvun alussa. Bändi on myynyt maailmanlaajuisesti yli 80 miljoonaa albumia. Yhtyeen ensimmäinen albumi (Too fast for love) on julkaistu 1981 ja viimeisin (Saints of Los Angeles) 2008. Yhtyeeltä tuli tänä vuonna heidän viimeine kappale All bad thing. Yhtyeen kitaristi Mick Mars on kyllä henklökohtaisesti minun lempi kitaristini.
    Yhtye ilmoitti viime vuoden alussa laittavansa pillit pussiin. Lopetus päätös järkytti minua aika kovasti. Näillä näkymin yhtye ei ole tulossa Suomeen jäähyväiskiertueellaan. Se on sääli, sillä yhtyeen näkeminen livenä on ollut suurin unelmani jo piitkän pitkän aikaa. Mötikät kirjoittivat elämästään kirjan 2000-luvun alussa. The dirt nimiseksi ristiity kirja on hyvä jos haluaa kurkistaa pintaa syvemmälle. Myös yhtyeen jäsenet ovat kijoittaneet omat elämänkertansa (paisi Mick, joka kyllä viime vuonna kertoi kirjottvavnsa kirjaa). Olen lukenut Vincen tatuointeja ja tequilaa sekä Nikkin heroiinipäiväkirja. En ole vielä lukenut Tommyn kirjaa, mutta aion sen kyllä lukea. Lukemani kirjat ovat olleet hyviä, ja varsinkin tuo heroiinipäiväkirja oli kertomus siitä, että heroinistina oleminen ei aina ole valinta (okei, itsehän se sitä heroiinia alkoi käyttämään ja olisihan apua ollut tarjolla, mutta asiat eivät ole aina niin helppoja).
    Tässä kuitenkin joksehkin hankala top 10 (ei parhaus järjestyksessä) Voisin vaikka tehdä top 70 :D
1. Wild side

2.Home sweet home

3.You're all I need

4. If i die tomorrow (on muuten asian ytimeen osuvat sanat)

5. Too young to fall in love

6. Tonight (we need a lover)

7. Saints saints of Los Angeles

8. Glitter

9. Dr. Feelgood

10. All bad thing

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti